top of page
  • Instagram
  • Facebook
Gammelträdgården_Stockholm_Inomhus_03.jpg

Om oss

Tyg & Tapet Leverantörer

Gammelträdgården AB har varit i inredningsbranschen sedan början av 90-talet med många år inom konsultation, butik och agentverksamhet. Leverantörerna är handplockade från olika delar av världen och vi är stolta över en lång tradition tillsammans. Gemensamt är vackra och originella kollektioner att njuta av, kvalitet att lita på samt kunniga människor som utöva äkta hantverk.

Vår tjänst

Gammelträdgården erbjuder textilier och tapeter från leverantörer runt om i världen. Vi arbetar Business to Business mot butiker, inredare och arkitekter. Du som kund har direktkontakt med oss. Som privatperson är du välkommen att kontakta oss och vi kan sedan hjälpa dig vidare till någon av våra duktiga återförsäljare.

Anna Andersch

Från multinationella företag till det personliga och egna. Jag fick chansen, tog den och älskar varje sekund. Jag är Civilekonom i grunden med vidare utbildning i Konsthistoria och tid som lärling hos Tapetserarmästare. Med ett sinne för färg, form och kvalité visar jag vägen till mina leverantörers hantverk. Att jag även har en passion för tingens historia adderar ytterligare en dimension till mitt arbete. 

Vår historia

Gammelträdgården AB grundades 2003 av Agneta von Essen Ryding. Det var då relationen med våra leverantörer började. Sedan dess har både leverantörerna och Gammelträdgården utvecklats och på senare år har en handfull nya vänner anslutit. Vid årsskiftet 2020/2021 tog Anna Andersch över företaget och driver det nu med showroom både i Göteborg och i Stockholm.

bottom of page