top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • opixma

Vår resa till Salone del Mobile i Milano


I april varje år är det design mässa i Milano. I år blev mässan (pga. pandemin) flyttad till september. En feststämning låg över staden och folk i branschen var lyckliga att träffas och inspireras. Design, inredning, arkitektur och fashion. Allt samlat på ett ställe blir en galen melting pot där nya idéer tar fart och relationer knyts.

I år träffade jag Silvia, en av grundarna till V&N Interiors, leverantör till Gammelträdgården. Silvia presenterade mig för återförsäljarna i Milano och bilden av hur den italienska textilmarknaden fungerar klarnade. Att kunna prata italienska med sin leverantör är njutbart.

Milano är mitt andra hem. Efter att ha bott där många år återkommer jag, dels i mitt arbete, dels för att träffa vänner. Några bor kvar medan andra är spridda över världen. Men vi träffas alltid på Salone.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page